Via deze site wil ik u graag kennis laten maken met mijn hobby, het hebben van en fokken met de Tamaskan Dog.

Mijn naam is Stefanie Rochat en sinds 6 maart 2003 ben ik een geregistreerde fokker bij De Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland.

Na meer als 10 jaar Tsjechoslowaakse Wolfhonden te hebben gefokt, heb ik nu voor de Tamaskan Dog gekozen, omdat ik geen geschikte Tsjechen-teef meer heb om mee te fokken. Ik heb alleen nog een geschikte TsW-reu (Yukon) die als dekreu ingezet kan worden voor andere TsW’s.

In april 2013 is Rayza, een Tamaskan-teefje onze roedel komen versterken, en in augustus 2013 Ylva een Tamaskan-mix teefje. Als hun gezondheidstesten voldoen hoop ik rond hun tweede verjaardag met hun een nestje te gaan fokken.

De pups die hier geboren worden groeien op in huis met onze kinderen en andere dieren. Als de pups op leeftijd van 8 weken naar hun nieuwe baasje gaan, zijn ze ingeënt, 3x ontwormd en gechipt. Ook hebben ze dan een registratiebewijs/afstammingscertificaat van de NTC.

Als u interesse hebt in de Tamaskan Dog of u heeft na het doorlezen van deze site nog vragen, mag u altijd contact opnemen of vrijblijvend langskomen om kennis te maken met mij en de honden.

Ik wens u veel kijk- en leesplezier!